LijnVDA-rechts

Vleesvee

Garanties voor een perfecte groei

Het vleesveegamma van Vanden Avenne biedt alle garanties voor een perfecte groei en afmest van stieren en koeien.

 

GARANTIES VOOR EEN PERFECTE GROEI

In de groeifase streeft men naar de optimale ontwikkeling van het skelet. Dit bekomt men o.a. door voldoende eiwit te voeren.

 

Zo heeft Goldbeef Prima een hoog gehalte aan ruw eiwit, dat in de pens van het rund wordt benut. Goldbeef Grow bevat een hoger aandeel darmverteerbaar eiwit. Goldbeef Extra bevat een hogere eiwitkwaliteit en is daardoor geschikt voor super bevleesde dieren. Gebruik Goldbeef Correct als eiwitcorrector met extra vitaminen en mineralen. Gold Mash Top geeft door middel van het aandeel ruwe celstof veilige energie. Goldbeef Grow Mash bevat lijnschilfers en vormt de basis voor een gezonde penswerking.

 

EEN PERFECTE AFMEST

In de afmestfase zet het dier vlees aan op het skelet en heeft het een hogere behoefte aan energie. Een geschikt afmestrantsoen bestaat dus uit energierijke voedermiddelen. 

 

Als voorbereiding op het afmesten gebruikt u Gold Mash Finisher Prima, terwijl Gold Mash Finisher Extra - dat extra zetmeel en vet bevat - ideaal is voor het slachtrijp maken van het vee.

 

Het basisvoeder voor afmest van zowel koeien als stieren is Goldmix V, dat tevens extra lijnschilfers bevat. Specifiek voor het mannelijk vee is er Goldmix Finisher S met een hoger zetmeelgehalte. Onze speciale formule Goldbeef Finisher Meat zorgt voor een rodere vleeskleur in combinatie met een perfecte vleesaanzet.

 

Download hier onze folder van TRANSIMAX

 

Download hier onze folder van het MESTVEE