LijnVDA-rechts.png

Vanden Avenne: familiebedrijf met oog voor de toekomst

Al jaren zijn wij gepassioneerd actief in de productie en verkoop van veevoeders. Wij zijn meer dan alleen maar een aanbieder van veevoer. Kwaliteitsvolle vleesproducten zijn het eindresultaat van bewust omgaan met de dieren op een duurzame manier. Doorheen het volledige proces willen wij extra kwaliteit leveren. Dit door kwaliteitsvolle diensten en producten te leveren aan onze klanten waardoor zij goede vleesproducten aanbieden, zodat de consument van een kwaliteitsvolle maaltijd kan genieten. 

 

Wij zijn een partner waarop klanten kunnen vertrouwen en verder bouwen. Door het leveren van extra adviezen en het uitbouwen van samenwerkingen met vleesproducenten, zijn wij uniek in onze aanpak. Door een continue drive om zaken te verbeteren en te innoveren, werken wij op een duurzame manier aan de toekomst. 

 

Leer VDA nog beter kennen !

 

Ruwvoeder tekort ?

RUNDVEE

 

Vanden Avenne beschikt over een volledig gamma aan complete en aanvullende voeders die helpen om ruwvoertekorten op de rundveebedrijven aan te pakken.

Super Lacta FAT

MELKVEE

 

Met trots stellen wij ons nieuw product SUPER LACTA FAT aan u voor.

Hittestress bij varkens II

VARKENS

 

De eerste warme dagen zijn achter de rug. In onze vorige nieuwsbrief gaven we jullie info over de oorzaken, symptomen en gevolgen van hittestress bij varkens.