LijnVDA-rechts

Ruwvoeder tekort ?

Vanden Avenne beschikt over een volledig gamma aan complete en aanvullende voeders die helpen om ruwvoertekorten op de rundveebedrijven aan te pakken.

 

VOORDELEN :

 

 1. Iedere dag dezelfde voederwaarde
  Kuilvoeders hebben geen constante voederwaarde. Onze voeders zijn gegarandeerd van dezelfde voederwaarde.
   
 2. Constant drogestof percentage
  Kuilvoeders hebben geen constant drogestof%. Periodes van regen en droogte hebben hun invloed op het drogestof%. Dit zorgt vaak voor wisselende netto voergiften.
   
 3. Geen voerverliezen
  Het uitkuilen brengt vaak voerverliezen met zich mee. Dit verhoogt het kostenplaatje van een rantsoen.
   
 4. Geen broei of schimmelvorming
  Zeker in de zomermaanden is dit een groot risico bij de meeste kuilvoeders.
   
 5. Geen mycotoxines
  Onze grondstoffen worden altijd gecontroleerd op aanwezigheid van mycotoxines. Uw kuilen ook ?

 

OVER WELKE VOEDERS GAAT HET ?

 

JUNIOR MAX
Compleet diervoeder voor kalveren vanaf de eerste levensweek tot na spenen. Zeer smakelijk door extra smaakvolle grondstoffen, smaakstoffen en melasse. Stabiele vertering is gegarandeerd door een constant en veilig grondstoffenpatroon, aangevuld met voldoende vitamines, mineralen en additieven.

 

JUNIOR STRUCTO COMPLEET
Een complete mengeling gericht op een maximale groei tot een leeftijd van 6 maanden. Verpakt in balen van 650 kg. Na overschakelen eerst enkele weken 100% daarna eventueel opmengen met ca 30% snijmaïs. Door toevoeging van melasse en glycerol is het product zeer smakelijk. Ook bevat het product stro voor een goede penswerkingZetmeel en suiker alsook eiwit zijn ruim voldoende aanwezig voor een maximale groei. Tot slot zijn er zuren aan dit product toegevoegd, om de houdbaarheid te verlengen.

 

RUMIFEEDPLUS
Ruwvoervervanger voor maïskuil en/of graskuil. Dit voer is rijk aan ruwe celstof en mineralen. Bestaat zowel in korrel als in meel.

 

RUMITRANSDRY
Deze korrel wordt gegeven naast stro aan droogstaande koeien. Compleet voer: eiwit, energie, vitamines, mineralen, additieven ter preventie van metabole stoornissen rondom het kalven.

 

SUPER CAMPINIAE
Complete krachtvoerkorrel voor melkvee naast hooi of voordroog. Geschikt voor Kempensysteem.

 

 

BEKIJK DE VOLLEDIGE FOLDER MET VOEDERS