LijnVDA-rechts

OptiBOOST

Het OptiBOOST-concept bestaat uit een combinatie van pensbestendige vitamines die samen zorgen voor een efficiënter metabolisme. Dit leidt tot een hogere melkproductie en een betere vruchtbaarheid en klauwgezondheid.

 

Dit zijn de VOORDELEN:

 

 1. PENSBESTENDIG
  B-vitamines worden in normale omstandigheden door de pensflora geproduceerd, maar deze hoeveelheden zijn op vandaag niet meer voldoende voor ons hoogproductief melkvee. OptiBOOST bevat  uitsluitend pensbestendige B-vitamines die bijgevolg zeer effectief de huidige tekorten zullen opvullen.
   
 2. MEER MELK
  Verschillende veldproeven, ook de door VDA zelf uitgevoerde, tonen een hogere melkproductie en een hoger aantal kg vet en eiwit aan. Dit komt o.a. door een betere leverwerking en een efficiëntere celwerking.
   
 3. KLAUWGEZONDHEID
  De hoeveelheid biotine is voldoende hoog om duidelijke effecten te hebben op de algemene klauwgezondheid : hardere klauwen, minder wittelijndefecten en minder koeien met ernstige Mortellaro-letsels.
   
 4. VERBETERDE VRUCHTBAARHEID MET LANGDURIG EFFECT OP DE VAARSKALVEREN
  Koeien die OptiBOOST gesupplementeerd krijgen, hebben een betere pregnancy rate (tochtdectie% x bevruchtings%). Daarnaast werd in wetenschappelijke studies aangetoond dat vaarzen geboren uit moeders met B-vitamines gesupplementeerd, meer melk gaven ten opzichte van koeien zonder supplementatie.

OptiBOOST is verkrijgbaar als recept in ons Super Lacta Gamma !

 

 

DOWNLOAD HIER DE FOLDER VAN OPTIBOOST