Home

Beter Leven... ook voor de varkenshouder!

Beter Leven... ook voor de varkenshouder!

Een klein jaar geleden werd in ons land voor het eerst gesproken over het Beter Leven keurmerk (voornamelijk dan 1 ster) voor varkens. Wat toen nog in zijn kinderschoenen stond, is al op heel korte termijn uitgegroeid tot een volwaardige nichemarkt, maar dan wel één die binnen enkele jaren wel eens verder kan evolueren tot de nieuwe standaard voor de binnenlandse afzetmarkt van ons varkensvlees.

Lees het verhaal van Dolf

Artikel "Dierenwelzijnsconcept wordt binnen vijf jaar de standaard"

Artikel

U zou het haast vergeten in Fipronil-tijden, maar er zijn nog heel wat andere thema's bijna permanent actueel in de veehouderij. Landbouwleven ging aan tafel zitten bij ‘s lands tweede grootste veevoederleverancier, en dan weet u dat we bij Vanden Avenne in Ooigem zitten. Het bedrijf is in volle ontwikkeling: in Oevel komt het nagelnieuwe slachthuis op toeren. En daar zou dierenwelzijn wel eens om meer dan één reden belangrijk kunnen worden. Ook voor u.

Bron: Landbouwleven

Lees hier het volledige artikel

VDA investeert in de toekomst!

VDA investeert in de toekomst!

Op donderdag 20 april 2017 zijn we begonnen met de voorbereidende werken voor de nieuwe vrac-belading. Die werken zijn nog bezig.

Op donderdag 8 juni 2017 werden er 6 tanks geplaatst, op een 2de locatie.

Volg hier de werken!

Werken aan de gang

Werken aan de gang

Door werken in de omgeving van onze firma, is er momenteel geen doorgang via de brug van Oostrozebeke naar Ooigem en omgekeerd. Gelieve hiermee rekening te houden als u naar Vanden Avenne-Ooigem komt.

 

Sus Campiniae - Oevel

Sus Campiniae - Oevel

Sus Campiniae, ons gloednieuw varkensslachthuis is ondertussen opgestart.

Op het einde van de fotogalerij vindt u de meest recente beelden!

Sus Campiniae

Transimax

Transimax

Haal het beste uit de transitieperiode!

 

FX-Gamma

FX-Gamma

FX-Gamma: da's vast en zeker!